Vi fick ett mail...

Skriven av Magdalena Carlén, i Sverige

Om vad ett par fraser på arabiska och en längtan att berätta om Jesus kan leda till. Emma har varit en kortare tid med OM i Mellanöstern och häromdagen kom ett mail:

"...jag måste berätta om något som jag och Anna fick förmånen att vara med på igår.

Göteborgs Baptistförsamling Tabernaklet har varje vardagkväll ett café dit hemlösa kan komma. På onsdagar har de även en liten gudstjänst för alla gäster och jag och Anna hade fått frågan om vi ville komma dit och leda lovsång. Ingen av oss hade varit där förut men kvällen blev verkligen över förväntan.

Det som var mest givande var när vi satte oss hos en grupp killar som visade sig prata arabiska.

De sken verkligen upp när vi började säga de få arabiska fraser och ord som vi lärt oss. Jag hamnade i samtal med en av killarna där och vi satt och pratade tro en lång stund. Det var så nyttigt för mig att få berätta vad kristen tro handlar om och för honom var det viktigt att en kristen person hade tid att sitta ner och lyssna till hans muslimska övertygelser.

När jag gick hem därifrån var jag SÅÅ inspirerad!

Det här med att dela med mig av tron var verkligen en längtan som väcktes när jag var i Mellanöstern. Jag bestämde mig för att satsa på det mer när jag kom hem till Sverige och det känns så skönt att Gud ger mig möjligheter!"

Vill du också utmanas och växa i din tro? Dricka starkt te, läsa arabiska och älska människor in i himlen? 

Åk med oss till Mellanöstern på kortare eller längre tid!

 

Intresserad?

Your Name(*)
Please let us know your name.

Your Email(*)
Please let us know your email address.

Cellphone(*)
Remember to include your area code!

Message(*)
Please let us know your message.

  

anna
  • Anna Ström
  • Programkoordinator
  • 036 - 18 44 91

Intresserad?

Ring eller maila mig så pratar vi mer!

Även den längsta resa börjar med ett enda steg, och ett bra första steg är att höra av sig till oss på OM. Om du ger oss ditt telefonnummer så kan vi ringa upp dig.

  

Senaste Nyheter & Blogginlägg

En ny våg av förföljelse i Algeriet

Skrivet av Nicole James, i Mellanöstern & Nordafrika
En ny våg av förföljelse i Algeriet

“Nu finns ingen rädsla längre, ingen återvändo och en stark överlåtelse att fortsätta oavsett vilket pris vi får betala” säger Youssef, själv algerier och OM:s missionsledare i Algeriet, efter att myndigheterna för två månader sedan stängt House of Hope, en blomstrande församling och missionsbas i Oran, Algeriet.

Den 9 november 2017 beordrade guvernören i Oran att all aktivitet i House of Hope skulle upphöra omedelbart. ”Det handlar om falska anklagelser och grundlösa rykten” berättar Youssef. ”Fyra polisbilar kom och poliserna bommade igen dörren och förseglade den. Alla aktiviteter, alla gudstjänster och bibelskolan Timoty School tvingades upphöra med sin verksamhet. ”... Läs mer »