Kommentarer från Logos Hope teamet

, i Sverige

Tre månader senare är det nu dags att säga hej då till våra vänner i Logos Hope-teamet. Vi på OM Sverige säger stort tack till er tjänstvillighet och önskar er all Guds välsignelse och vägledning på er fortsatta missionsresa.Medlemmarna har varit här på ett så kallat Outbound-team. Då fartyget befinner sig i torrdocka i Singapore har besättningen skickats ut i dessa så kallade Outbound-team. Våra vänner kommer att nu sändas till nya Outbound-team i bland annat Kambodja och Malaysia, medan några av dem åker tillbaka till fartyget för att förbereda kommande uppstart.Logos Hope lämnar torrdockan i mars, för ytterligare information och uppdateringar besök www.omships.org

Senaste Nyheter & Blogginlägg

En ny våg av förföljelse i Algeriet

Skrivet av Nicole James, i Mellanöstern & Nordafrika
En ny våg av förföljelse i Algeriet

“Nu finns ingen rädsla längre, ingen återvändo och en stark överlåtelse att fortsätta oavsett vilket pris vi får betala” säger Youssef, själv algerier och OM:s missionsledare i Algeriet, efter att myndigheterna för två månader sedan stängt House of Hope, en blomstrande församling och missionsbas i Oran, Algeriet.

Den 9 november 2017 beordrade guvernören i Oran att all aktivitet i House of Hope skulle upphöra omedelbart. ”Det handlar om falska anklagelser och grundlösa rykten” berättar Youssef. ”Fyra polisbilar kom och poliserna bommade igen dörren och förseglade den. Alla aktiviteter, alla gudstjänster och bibelskolan Timoty School tvingades upphöra med sin verksamhet. ”... Läs mer »