Webbutiken öppnad!

Skriven av Magdalena Carlén, i Sverige

Vi har tryckt på knappen!

www.restore.nu

Besök oss på www.restore.nu

I november öppnade Re:store sin fysiska butik på Råslätt i Jönköping. Nu öppnar webb-butiken.

– Nu har vi tryckt på knappen! www.restore.nu är öppen, säger Anna Ström, butiksansvarig.

Det har gått över förväntan med butiken på Råslätt. Folk kommer in för att handla och Anna får många bra samtal kring varför vi gör det vi gör. På webben kan du köpa många av de produkter som också säljs i den fysiska butiken: tvålar från Indien, sjalar från Jordanien och smycken från Thailand.

– Genom att skapa förutsättningar för de som tillverkar produkterna att få en lön som går att leva på motverkar vi förtyck, människohandel och fattigdom, säger Anna Ström.

Målet är att se förvandlade liv hos dem som tillverkar produkterna, och i förlängningen också förvandlade samhällen.

– På sätt och vis speglar vårt utbud var det är oroligt och orättvist i världen just nu. Våra produkter berättar alltid en historia, säger Anna Ström.

Senaste Nyheter & Blogginlägg

En ny våg av förföljelse i Algeriet

Skrivet av Nicole James, i Mellanöstern & Nordafrika
En ny våg av förföljelse i Algeriet

“Nu finns ingen rädsla längre, ingen återvändo och en stark överlåtelse att fortsätta oavsett vilket pris vi får betala” säger Youssef, själv algerier och OM:s missionsledare i Algeriet, efter att myndigheterna för två månader sedan stängt House of Hope, en blomstrande församling och missionsbas i Oran, Algeriet.

Den 9 november 2017 beordrade guvernören i Oran att all aktivitet i House of Hope skulle upphöra omedelbart. ”Det handlar om falska anklagelser och grundlösa rykten” berättar Youssef. ”Fyra polisbilar kom och poliserna bommade igen dörren och förseglade den. Alla aktiviteter, alla gudstjänster och bibelskolan Timoty School tvingades upphöra med sin verksamhet. ”... Läs mer »