Sommarteam i Sverige

Skriven av OM Sverige, i Sverige

För första gången sedan 1994 kommer OM att ha internationella sommarteam som jobbar i Sverige. Två svenskinternationella team samlas för några dagars upptakt på OM-basen i Jönköping, för att sedan sändas ut på sina respektive uppdrag. Ett team reser till den mångkulturella förorten Rinkeby, utanför Stockholm, där de kommer att samarbeta med Internationella församlingen och Husbykyrkan. Det andra teamet reser samtidigt ner till Malmö, och arbetar där tillsammans med Emmanuelskyrkan för att nå ut till människor under Malmöfestivalen.Kampanjen pågår 14 - 29 augusti. Mike Hack kommer att vara med i Stockholm och Mickey Walker i Malmö. Hör av dig ifall du är intresserad av att delta.  Här kan du läsa mer.

Senaste Nyheter & Blogginlägg

En ny våg av förföljelse i Algeriet

Skrivet av Nicole James, i Mellanöstern & Nordafrika
En ny våg av förföljelse i Algeriet

“Nu finns ingen rädsla längre, ingen återvändo och en stark överlåtelse att fortsätta oavsett vilket pris vi får betala” säger Youssef, själv algerier och OM:s missionsledare i Algeriet, efter att myndigheterna för två månader sedan stängt House of Hope, en blomstrande församling och missionsbas i Oran, Algeriet.

Den 9 november 2017 beordrade guvernören i Oran att all aktivitet i House of Hope skulle upphöra omedelbart. ”Det handlar om falska anklagelser och grundlösa rykten” berättar Youssef. ”Fyra polisbilar kom och poliserna bommade igen dörren och förseglade den. Alla aktiviteter, alla gudstjänster och bibelskolan Timoty School tvingades upphöra med sin verksamhet. ”... Läs mer »