Glädjen kan inte spärras in - Colombia

Skriven av OM Sverige, i Konferenser & Möten

 


Inne i San Diego kvinnofängelse i Cartagena, Colombia, firade de intagna en glädjefylld jul. Det var OM Colombias ledare Martha Ardila och medlemmar av Bolivar Prison Fellowship som organiserade evenemanget.

Luften var fylld av förväntan när kvinnorna öppnade paket fyllda med förnödenheter och godsaker: tandkräm, tvål, tvättmedel, juice, choklad, klubbor och kakor. Gåvorna hade köpts med bidrag från generösa människor. Åttio intagna fick också ett exemplar av The Calvary Road av Roy Hession, en gåva från OMs grundare George Verwer. Boken gavs också till de 20 anställda. Senare fick alla glass och kakor och ett drama om Herrens bön framfördes.

Tacka Gud att OM Colombia tillsammans med Bolivar Prison Fellowship och San Diego kvinnofängelse kunde få förmedla Guds glädje till de intagna i julas. Be att budskapet och böckerna ska få ha en evig inverkan på kvinnorna.

Senaste Nyheter & Blogginlägg

En ny våg av förföljelse i Algeriet

Skrivet av Nicole James, i Mellanöstern & Nordafrika
En ny våg av förföljelse i Algeriet

“Nu finns ingen rädsla längre, ingen återvändo och en stark överlåtelse att fortsätta oavsett vilket pris vi får betala” säger Youssef, själv algerier och OM:s missionsledare i Algeriet, efter att myndigheterna för två månader sedan stängt House of Hope, en blomstrande församling och missionsbas i Oran, Algeriet.

Den 9 november 2017 beordrade guvernören i Oran att all aktivitet i House of Hope skulle upphöra omedelbart. ”Det handlar om falska anklagelser och grundlösa rykten” berättar Youssef. ”Fyra polisbilar kom och poliserna bommade igen dörren och förseglade den. Alla aktiviteter, alla gudstjänster och bibelskolan Timoty School tvingades upphöra med sin verksamhet. ”... Läs mer »