100 000 kr till Filippinerna!

Skriven av Magdalena Carlén, i Indien & Sydostasien

Tillsammans har vi nu samlat in ganska precis 100 000 (!) kr till tyfonens offer i Filippinerna. TACK ni som varit med och gett!

Den mest akuta katastrofhjälpen där mat och vatten delats ut har övergått i mer långsiktiga insatser där byggnader restaureras och människor får hjälp att bearbeta det som hänt.  Barn i Filippinerna

OM fortsätter att fungera som samordnare av kyrkornas insatser i Cebu City och Sally Ababa, missionsledaren på plats säger: "Kyrkorna är så trötta att de inte orkar mer. De är också offer för tyfonen och är helt slutkörda. Nu är det upp till oss i OM att fortsätta arbetet, vi som fortfarande har lite energi kvar."

Be med oss 

Behoven är fortfarande stora och tillgångarna knappa. Be med oss om

  • kraft och beskydd över Sally och hennes team, och
  • vishet att leda och utföra arbetet på rätt sätt.

Följ OM Filippinernas arbete på plats

Ge en gåva

Var med och ge hopp till Filippinerna genom att ge en gåva till OM:

Märk gåvan "Ge Hopp Filippinerna".

Tack för att du står med oss!


Senaste Nyheter & Blogginlägg

En ny våg av förföljelse i Algeriet

Skrivet av Nicole James, i Mellanöstern & Nordafrika
En ny våg av förföljelse i Algeriet

“Nu finns ingen rädsla längre, ingen återvändo och en stark överlåtelse att fortsätta oavsett vilket pris vi får betala” säger Youssef, själv algerier och OM:s missionsledare i Algeriet, efter att myndigheterna för två månader sedan stängt House of Hope, en blomstrande församling och missionsbas i Oran, Algeriet.

Den 9 november 2017 beordrade guvernören i Oran att all aktivitet i House of Hope skulle upphöra omedelbart. ”Det handlar om falska anklagelser och grundlösa rykten” berättar Youssef. ”Fyra polisbilar kom och poliserna bommade igen dörren och förseglade den. Alla aktiviteter, alla gudstjänster och bibelskolan Timoty School tvingades upphöra med sin verksamhet. ”... Läs mer »