Hjälp Nepal

Skriven av Magdalena Carlén, i Indien & Sydostasien

Nepalese Lady

Lördag morgon skakades Nepal av en kraftig jordbävning. Dödssiffran har redan stigit till över 4000 men man är rädd att antalet kommer att stiga ytterligare.

Vi är tacksamma att all personal i OM Nepal är oskadda. De har samlats på missionsbasen där både mat och vatten finns just nu. Teamet har redan börjat undersöka hur OM bäst kan hjälpa till.

Många offentliga byggnader, bostäder och vägar är förstörda men också många avlägsna byar i bergen. Dessa byar är svåra att nå med hjälp och kommunikationen med dem är mycket dålig.

Din gåva gör skillnad!
Du kan vara med genom att ge en gåva till katastrofarbetet via vår Ge Hopp-fond.

Ge din gåva här

Du kan också ge din gåva via plusgiro 86 669-9. Märk då gåvan GH1504E3

Senaste Nyheter & Blogginlägg

En ny våg av förföljelse i Algeriet

Skrivet av Nicole James, i Mellanöstern & Nordafrika
En ny våg av förföljelse i Algeriet

“Nu finns ingen rädsla längre, ingen återvändo och en stark överlåtelse att fortsätta oavsett vilket pris vi får betala” säger Youssef, själv algerier och OM:s missionsledare i Algeriet, efter att myndigheterna för två månader sedan stängt House of Hope, en blomstrande församling och missionsbas i Oran, Algeriet.

Den 9 november 2017 beordrade guvernören i Oran att all aktivitet i House of Hope skulle upphöra omedelbart. ”Det handlar om falska anklagelser och grundlösa rykten” berättar Youssef. ”Fyra polisbilar kom och poliserna bommade igen dörren och förseglade den. Alla aktiviteter, alla gudstjänster och bibelskolan Timoty School tvingades upphöra med sin verksamhet. ”... Läs mer »