Ett sökande efter svar - Nepal

Skriven av OM Sverige, i Indien & Sydostasien

Två utländska volontärer med OM Nepal vandrade i norra distriktet och distribuerade kristna böcker medan de gick. De fann ett par församlingar längs vägen och stannade för att dricka te och dela kontaktinformation med en lokal pastor.

Tre månader senare, efter att de kommit tillbaka till Kathmandu, fick de ett telefonsamtal från hustrun till pastorn som de hade träffat på färden. Hon berättade att efter att de hade passerat genom området, hade två män kommit till kyrkan. Männen berättade för pastorn att två utländska kvinnor hade gett dem böcker, och de ville veta mer om vad de hade läst. De hade sökt i området och hittade till slut kyrkan. Strax efter, accepterade båda männen Kristus som sin frälsare och lät döpa sig.

Prisa Gud för dessa nya bröder i Kristus! Prisa Gud för denna lokala församling och vandrarnas vittnesbörd. Be om Guds välsignelse över denna pastor, hans familj och församlingen. Be att fler precis som dessa män kommer att försöka förstå Guds ord.

Senaste Nyheter & Blogginlägg

11 bra tips för att möta muslimer med Guds kärlek

Skrivet av Bertil Engkvist, i Sverige
11 bra tips för att möta muslimer med Guds kärlek

Bertil Engkivst delar med sig av 11 enkla och effektiva tips för hur du kan möta muslimerna i din närhet på ett bra sätt.

Läs mer »