Medicin + bön

Skriven av OM Sverige, i Centralasien

Många av offren för översvämningarna i Pakistan är väldigt trötta och slitna vid det här laget. Bristande resurser gör livet mycket tufft för de behövande i avlägsna områden i Norra provinsen. Teamet där genomförde nyligen två sjukvårdsmottagningar och behandlade då 386 personer.
I en annan by kom en arbetare från en annan frivilligorganisation till vår medicinska mottagning och när han såg vår medicin, sade han: "Vi arbetar också med medicinska mottagningar i dessa dagar, men ni har kvalitetsmediciner och er organisation är mycket bra". Vi har många möjligheter att dela med oss och att hjälpa praktiskt. Vi gav medicinsk hjälp till 206 personer på den platsen.
I ett annat område, började vi mottagningen med bön och en patient sade, "ert bemötande är mycket bra jämfört med vissa andra, ni ger oss bra medicin och ni ger oss inte bara medicin, utan ber också för helande. "Han fortsatte: ” Många icke-statliga organisationer kommer för att skriva rapporter men ni har kommit hit för att hjälpa oss ". 180 människor fick medicinsk hjälp genom denna mottagning.

Stort tack till alla som varit med och gett pengar till Pakistan! Över 50.000 kr har kommit in i Sverige hittills och varit till stor hjälp. Arbetet fortsätter nu med återuppbyggnadsfasen och då behövs ytterligare medel. Välkommen att vara med och ge!

Senaste Nyheter & Blogginlägg

En ny våg av förföljelse i Algeriet

Skrivet av Nicole James, i Mellanöstern & Nordafrika
En ny våg av förföljelse i Algeriet

“Nu finns ingen rädsla längre, ingen återvändo och en stark överlåtelse att fortsätta oavsett vilket pris vi får betala” säger Youssef, själv algerier och OM:s missionsledare i Algeriet, efter att myndigheterna för två månader sedan stängt House of Hope, en blomstrande församling och missionsbas i Oran, Algeriet.

Den 9 november 2017 beordrade guvernören i Oran att all aktivitet i House of Hope skulle upphöra omedelbart. ”Det handlar om falska anklagelser och grundlösa rykten” berättar Youssef. ”Fyra polisbilar kom och poliserna bommade igen dörren och förseglade den. Alla aktiviteter, alla gudstjänster och bibelskolan Timoty School tvingades upphöra med sin verksamhet. ”... Läs mer »