Berättelser från Pakistan

Skriven av OM Sverige, i Centralasien

I den norra regionen, var det en äldre kristen man, som vid översvämningarnas kulmen, när vattnet steg mycket snabbt, inte kunde fly från det annalkande vattnet. Han bad då till Gud om beskydd och lade ut några stenar och befallde sedan vattnet att inte överstiga dem. Grannarna trodde han var galen. Vattnet steg och nådde stenarna, men inte längre. Hela grannskapet var mycket förvånade över detta mirakel.

En äldre man i en by i söder, där översvämningen hade orsakat stor förödelse, sade;
"Jag ser inte översvämning som en Guds förbannelse utan som en välsignelse eftersom jag har fått träffa så många anhängare av "Isa Masih" och genom dem få veta om honom. "
Denne man läser nu ett Nya testamente på Sindhi.
Be att han ska få vara ett redskap för förvandling i denna by på 40 familjer.

Senaste Nyheter & Blogginlägg

En ny våg av förföljelse i Algeriet

Skrivet av Nicole James, i Mellanöstern & Nordafrika
En ny våg av förföljelse i Algeriet

“Nu finns ingen rädsla längre, ingen återvändo och en stark överlåtelse att fortsätta oavsett vilket pris vi får betala” säger Youssef, själv algerier och OM:s missionsledare i Algeriet, efter att myndigheterna för två månader sedan stängt House of Hope, en blomstrande församling och missionsbas i Oran, Algeriet.

Den 9 november 2017 beordrade guvernören i Oran att all aktivitet i House of Hope skulle upphöra omedelbart. ”Det handlar om falska anklagelser och grundlösa rykten” berättar Youssef. ”Fyra polisbilar kom och poliserna bommade igen dörren och förseglade den. Alla aktiviteter, alla gudstjänster och bibelskolan Timoty School tvingades upphöra med sin verksamhet. ”... Läs mer »