Fotbollsstjärnan - Centralasien

Skriven av OM Sverige, i Centralasien

 
Arman är en kazakisk pojke som älskar att spela fotboll, med drömmar och även möjligheter att spela professionellt. Vid en fotbollsturnering nyligen deltog några OM:are i ett av lagen som var en blandning av troende och icke-troende. Arman var en av spelarna i 10 manna-truppen. Det gav goda möjligheter för teammedlemmarna att lära känna honom bättre.

Den här pojken hade aldrig hört evangeliet tidigare, men i slutet av veckan hade han inte bara hört evangeliet, men han hade också bett med de andra, fått vittnesbörd av kända spelare och även fått Nya testamentet. Han uppskattade Bibeln så mycket att han inte ville lägga den ifrån sig ens när det var match!

Tacka Gud för att Arman ville ta emot ett Nya testamente. Be gärna att han ska få möta Jesus.

Senaste Nyheter & Blogginlägg

En ny våg av förföljelse i Algeriet

Skrivet av Nicole James, i Mellanöstern & Nordafrika
En ny våg av förföljelse i Algeriet

“Nu finns ingen rädsla längre, ingen återvändo och en stark överlåtelse att fortsätta oavsett vilket pris vi får betala” säger Youssef, själv algerier och OM:s missionsledare i Algeriet, efter att myndigheterna för två månader sedan stängt House of Hope, en blomstrande församling och missionsbas i Oran, Algeriet.

Den 9 november 2017 beordrade guvernören i Oran att all aktivitet i House of Hope skulle upphöra omedelbart. ”Det handlar om falska anklagelser och grundlösa rykten” berättar Youssef. ”Fyra polisbilar kom och poliserna bommade igen dörren och förseglade den. Alla aktiviteter, alla gudstjänster och bibelskolan Timoty School tvingades upphöra med sin verksamhet. ”... Läs mer »