Teenstreet: ledare på plats!

Skriven av Magdalena Carlén, i Teenstreet

Teenstreet-ledardag

1-8 augusti är det dags för Teenstreet – OM:s internationella tonårsläger. Idag samlar vi de svenska ledarna för att peppa, uppmuntra och utmana inför lägret.
– Det kan vara lite kaos att vara över 4000 människor på ett och samma ställe, men jag ser verkligen fram emot Teenstreet, säger Anna, en av de svenska ledarna.

Varje år samlas 4500 tonåringar och ledare för bibelundervisning, lovsång och skönt häng med andra kristna. Årets Teenstreet hålls i Offenburg, Tyskland. I år är vi nära 180 tonåringar (rekord!) och 45 coacher/smågruppsledare från Sverige.

­– Teenstreet är till för tonåringarna och vi vill att de ska få möta Gud, säger Elisabeth Rodriguez, ansvarig för Teenstreet Sverige.

Utöver tonåringar och coacher reser ett stort antal serviceteam, bönefolk och övriga ledare med. Totalt är vi runt 300 svenskar på plats.

– Vi är stolta och glada över att just ni är våra ledare, säger Elisabeth.

Årets tema är ”Home” och utgår från Johannes 14. Josh och Debs Walker (USA) håller i undervisningen. Här berättar de kort om temat:

Senaste Nyheter & Blogginlägg

11 bra tips för att möta muslimer med Guds kärlek

Skrivet av Bertil Engkvist, i Sverige
11 bra tips för att möta muslimer med Guds kärlek

Bertil Engkivst delar med sig av 11 enkla och effektiva tips för hur du kan möta muslimerna i din närhet på ett bra sätt.

Läs mer »