TeenStreet jorden runt

Skriven av OM Sverige, i Teenstreet

I Queensland, Australien, deltog 170 tonåringar och ledare i TeenStreet 4-9 juli. Även om detta bara var andra året har evenemanget tagit fart. OM fick bevittna Guds trofasthet i tonåringarnas liv genom undervisningspassen med Dan och Suzie Potter (USA), smågruppernas samlingar, lovsången under ”ThroneRoom” och "Händer och fötter" , som var en utåtriktad kampanj.

En stadig ström av vittnesbörd från både tonåringar och föräldrar har sedan dess strömmat in i OM-arbetarnas inkorgar och på Facebook sidor, och ger ära åt Gud för vad han har gjort i tonåringarnas liv. "Innan TeenStreet, var jag inte nära Gud alls", berättade en tonåring. "Nu känner jag att jag verkligen är vän med honom och jag kommer att fortsätta med" shhh-time" och läsa Bibeln och be. Innan TeenStreet hade jag inte några kristna vänner, men nu har jag min net-grupp och min coach att be om stöd. "

På andra sidan världen, är förberedelserna på plats i Offenburg i full gång för att ta emot ungdomar från hela Europa till TeenStreet , Tyskland 30 juli - 6 augusti. Josh och Debs Walker (USA / Irland) kommer att leda tonåringarna i ett program (”real”) baserat på att uppleva den "riktiga" Jesus, genom att lära känna honom i Bibeln och som han är idag.

I morgon åker fyra bussar från Sverige, fyllda med deltagare som ser fram emot årets TeenStreet i Tyskland. Be för dem!

Senaste Nyheter & Blogginlägg

11 bra tips för att möta muslimer med Guds kärlek

Skrivet av Bertil Engkvist, i Sverige
11 bra tips för att möta muslimer med Guds kärlek

Bertil Engkivst delar med sig av 11 enkla och effektiva tips för hur du kan möta muslimerna i din närhet på ett bra sätt.

Läs mer »