Gratis tandvård - Logos Hope

Skriven av OM Sverige, i Logos Hope

"Jag såg en annons om tandvårdskliniken och eftersom jag har värk i min visdomstand så kom jag hit", säger Martin, en byggnadsarbetare som kom till kliniken som drivs av Logos Hope besättningsmän. Med två tandläkare, Joanne Li (Taiwan) och Kris Filippovich (Ryssland), ombord och ytterligare två som nu besöker skeppet, var kliniken väl bemannad. Övriga besättningsmedlemmar bistod tandläkarna eller underhöll patienter med spel och enkla samtal. Tolkar fanns på plats för att hjälpa dem som inte talar engelska. Efter att Joanne avlägsnat Martins visdomstand, tog han emot gratis litteratur som besättningen hade lämnat på kliniken. "Jag vill komma till skeppet", säger Martin. "Det har varit underbart att komma hit och få gratis tandvård." Logos Hopes gratis-kliniker gav tandvård till 224 patienter, medicinsk vård till 82 personer och synundersökning till 115 personer.

Över 100.000 besökare kom ombord under tre veckors besök i Kochi, Indien. Det passade också bra att fira 40 års jubileum av den ursprungliga Logos första besök i Indien.

Senaste Nyheter & Blogginlägg

11 bra tips för att möta muslimer med Guds kärlek

Skrivet av Bertil Engkvist, i Sverige
11 bra tips för att möta muslimer med Guds kärlek

Bertil Engkivst delar med sig av 11 enkla och effektiva tips för hur du kan möta muslimerna i din närhet på ett bra sätt.

Läs mer »