Sport och spel med evangelium - El Salvador

Skriven av OM Sverige, i Logos Hope

 


Nyligen bevittnade stadsdelen Soyapango i San Salvador Soyafest 2012, som organiseras av en lokal kyrka med stöd av OM El Salvador. Det var en dag för barn, tonåringar och föräldrar att njuta av roliga aktiviteter.

Mer än 2000 personer från olika offentliga skolor, kyrkor, barnens centrum för utveckling och andra från hela staden kom under dagen med underhållning utan att veta att mitt i allt det roliga kunde de få möta Jesus och börja ett nytt liv.

En fotbollsmatch blev ett perfekt tillfälle att presentera evangeliet. En turnering mellan de olika skolorna var en viktig händelse. Under pauserna var det församlingsmedlemmar, OM teamet och andra volontärer som delade evangeliet. Många tonåringar tog emot Jesus som sin frälsare.

"Gud verkade på ett underbart sätt genom att använda sport och spel som en strategi för att dela de goda nyheterna", säger Daniel Caballero, i OM El Salvadors team. "Prisa Gud för möjligheter som dessa."

Senaste Nyheter & Blogginlägg

11 bra tips för att möta muslimer med Guds kärlek

Skrivet av Bertil Engkvist, i Sverige
11 bra tips för att möta muslimer med Guds kärlek

Bertil Engkivst delar med sig av 11 enkla och effektiva tips för hur du kan möta muslimerna i din närhet på ett bra sätt.

Läs mer »