Vågor av bön - Madagaskar

Skriven av OM Sverige, i Afrika

OM Madagaskars team har en passion för att mobilisera församlingarna i landet genom att utveckla deras världsbild och öka medvetenheten om vad Gud åstadkommer globalt. Under 2006 lanserades radioprogrammet "Jesus lever". I början bestod programmet mest av att lyssnarna fick ringa in med böneämnen.

Programmet har sedan dess bytt namn till "World Challenge" och man har bytt fokus. De utmanar nu lyssnarna att be för olika arbeten runt om i världen. Aktuella ämnen har bland annat varit bön för den muslimska världen och den förföljda kyrkan. Dessutom får lyssnarna två dagliga SMS-meddelanden från "World Challenge": på morgonen får de en bibelvers och på kvällen en böneutmaning. "World Challenge" är också värd för en årlig bönekonferens, som i år samlade cirka 700 personer.

Be gärna för OM Madagaskars team och deras vision att mobilisera fler kyrkor för mission. Be att många fler i Madagaskars församlingar skulle bli inspirerade att engagera sig.

Senaste Nyheter & Blogginlägg

11 bra tips för att möta muslimer med Guds kärlek

Skrivet av Bertil Engkvist, i Sverige
11 bra tips för att möta muslimer med Guds kärlek

Bertil Engkivst delar med sig av 11 enkla och effektiva tips för hur du kan möta muslimerna i din närhet på ett bra sätt.

Läs mer »