Med fruktan och bävan - Ukraina

Skriven av OM Sverige, i Östeuropa

Sasha, 22, hade redan fastnat i träsket av fylleri och drogmissbruk vid ung ålder. När Pastor Jenya först tog med honom till rehabiliteringscentret i Jesayeva var Sasha mycket negativ och skeptisk.

Kristus rörde dock hans hjärta och Sasha har varit fri från alkoholmissbruk i nästan ett år nu. Han är tillbaka i Odessa, arbetar och går i kyrkan, och berättar om hur Kristus har befriat honom - med fruktan och bävan!

Prisa Gud för det arbete han har gjort i Sashas liv, att Han befriat honom från alkohol och droger. Be att Sasha får vara ett vittnesbörd om ett förändrat liv, för andra unga ukrainare som sitter fast i missbruk.

Senaste Nyheter & Blogginlägg

En ny våg av förföljelse i Algeriet

Skrivet av Nicole James, i Mellanöstern & Nordafrika
En ny våg av förföljelse i Algeriet

“Nu finns ingen rädsla längre, ingen återvändo och en stark överlåtelse att fortsätta oavsett vilket pris vi får betala” säger Youssef, själv algerier och OM:s missionsledare i Algeriet, efter att myndigheterna för två månader sedan stängt House of Hope, en blomstrande församling och missionsbas i Oran, Algeriet.

Den 9 november 2017 beordrade guvernören i Oran att all aktivitet i House of Hope skulle upphöra omedelbart. ”Det handlar om falska anklagelser och grundlösa rykten” berättar Youssef. ”Fyra polisbilar kom och poliserna bommade igen dörren och förseglade den. Alla aktiviteter, alla gudstjänster och bibelskolan Timoty School tvingades upphöra med sin verksamhet. ”... Läs mer »