En gåva av generositet - Ungern / Lifehope (UK)

Skriven av OM Sverige, i Östeuropa

Denes hade planerat att gå på universitetet när han fick ett telefonsamtal från OM Ungern. "Skulle du vara beredd att ansluta dig till OM Lifehope missionsutbildning i England i fyra månader?" hade de frågat. Förvånad och oerhört tacksam för denna handling av generositet, svarade Denes naturligtvis ja!

Gud gjorde detta erbjudande möjligt via en schweizisk kvinna. Samtidigt som hon sökte efter ett heltidsarbete, hade kvinnan lovat Gud att hon skulle hjälpa östeuropeiska troende att bli utrustade för tjänst med en del av de pengar hon skulle tjäna. Snart fick hon sitt drömjobb, och tacksam för Guds svar på bön, kontaktade hon OM Lifehope om att aktivera någon för att delta i utbildningen.

Denes säger, "Jag är oerhört tacksam för hur Gud använde denna dam för att uppfylla sin plan. Nu, genom allt jag lär mig i OM Lifehope, ber jag att jag ska kunna hjälpa andra att upptäcka hans plan för sina liv också." Prisa Gud för denna kvinnas generositet, och att Gud öppnade en dörr för henne. Be för Denes tid på utbildningen.

Senaste Nyheter & Blogginlägg

11 bra tips för att möta muslimer med Guds kärlek

Skrivet av Bertil Engkvist, i Sverige
11 bra tips för att möta muslimer med Guds kärlek

Bertil Engkivst delar med sig av 11 enkla och effektiva tips för hur du kan möta muslimerna i din närhet på ett bra sätt.

Läs mer »