Hyllning till Guds kärlek - Turning Point (UK)

Skriven av OM Sverige, i Västeuropa

Becky och Leslie deltog i OM Turning Points kampanj 11-25 juni och blev väldigt uppmuntrade av att se hur Gud använde dem på många sätt.

När Becky och Leslie gick ut för att knacka dörr
träffade de Sylvia, som var husvakt hos en vän. Även om Sylvia hade vuxit upp i en ortodox kyrka, erkände hon att hon visste att hon inte levde ett meningsfullt liv. Hon sa flera gånger hur syndig hon kände sig, men hon ville vänta tills hennes liv blev bättre innan hon tog något steg för att tro.

Becky och Leslie förklarade att Gud fungerar tvärtom att när hon accepterade Kristus, skulle han vara den som skulle förändra hennes liv. Gud älskade Sylvia precis sådan hon var, hon kunde inte göra något för att förtjäna eller förlora hans kärlek.

Medan Sylvia bad och accepterade tron på Kristus, var det en skara karibiska församlingsmedlemmar som paraderade fram på trottoaren med tamburiner och sjöng lovsånger till Gud. Himlen gladde sig verkligen för denna dotter som återvänder hem!

Senaste Nyheter & Blogginlägg

11 bra tips för att möta muslimer med Guds kärlek

Skrivet av Bertil Engkvist, i Sverige
11 bra tips för att möta muslimer med Guds kärlek

Bertil Engkivst delar med sig av 11 enkla och effektiva tips för hur du kan möta muslimerna i din närhet på ett bra sätt.

Läs mer »