Stanna upp framför krubban - Tyskland

Skriven av OM Sverige, i Västeuropa

 

Staden Halle, Tyskland, bjöd in en lokal församling att delta i Halle julmarknad med uppdraget att skapa en plats för eftertanke mitt i julrushen vid detta årliga event.

"Under den senaste veckan har besökare erbjudits att ”stanna upp” framför julkrubban, lyssna på berättelser eller skriva ner personliga problem på papper och placera dem i sprickorna i en "klagomur" från 17:00 till 18: 00 varje dag ", rapporterar Toni, medlem i det lokala OM teamet. "Besökare uppmanas också att skriva vad de är tacksamma för eller vad de hoppas på den här julen. Vi hoppas att dessa erbjudanden kommer att uppmuntra människor att öppna sina hjärtan för Gud."

Eftersom julkrubban är belägen mitt i julmarknaden, har många familjer redan besökt den, till stor förvåning för de lokala församlingarna och OM teamet. Krubban är öppen till fredag ​​23 december. Be att många skulle ta vara på tillfället att stanna upp framför krubban den här julen och ta en stund att öppna sina hjärtan för Gud.

Senaste Nyheter & Blogginlägg

En ny våg av förföljelse i Algeriet

Skrivet av Nicole James, i Mellanöstern & Nordafrika
En ny våg av förföljelse i Algeriet

“Nu finns ingen rädsla längre, ingen återvändo och en stark överlåtelse att fortsätta oavsett vilket pris vi får betala” säger Youssef, själv algerier och OM:s missionsledare i Algeriet, efter att myndigheterna för två månader sedan stängt House of Hope, en blomstrande församling och missionsbas i Oran, Algeriet.

Den 9 november 2017 beordrade guvernören i Oran att all aktivitet i House of Hope skulle upphöra omedelbart. ”Det handlar om falska anklagelser och grundlösa rykten” berättar Youssef. ”Fyra polisbilar kom och poliserna bommade igen dörren och förseglade den. Alla aktiviteter, alla gudstjänster och bibelskolan Timoty School tvingades upphöra med sin verksamhet. ”... Läs mer »