Stanna upp framför krubban - Tyskland

Skriven av OM Sverige, i Västeuropa

 

Staden Halle, Tyskland, bjöd in en lokal församling att delta i Halle julmarknad med uppdraget att skapa en plats för eftertanke mitt i julrushen vid detta årliga event.

"Under den senaste veckan har besökare erbjudits att ”stanna upp” framför julkrubban, lyssna på berättelser eller skriva ner personliga problem på papper och placera dem i sprickorna i en "klagomur" från 17:00 till 18: 00 varje dag ", rapporterar Toni, medlem i det lokala OM teamet. "Besökare uppmanas också att skriva vad de är tacksamma för eller vad de hoppas på den här julen. Vi hoppas att dessa erbjudanden kommer att uppmuntra människor att öppna sina hjärtan för Gud."

Eftersom julkrubban är belägen mitt i julmarknaden, har många familjer redan besökt den, till stor förvåning för de lokala församlingarna och OM teamet. Krubban är öppen till fredag ​​23 december. Be att många skulle ta vara på tillfället att stanna upp framför krubban den här julen och ta en stund att öppna sina hjärtan för Gud.

Senaste Nyheter & Blogginlägg

11 bra tips för att möta muslimer med Guds kärlek

Skrivet av Bertil Engkvist, i Sverige
11 bra tips för att möta muslimer med Guds kärlek

Bertil Engkivst delar med sig av 11 enkla och effektiva tips för hur du kan möta muslimerna i din närhet på ett bra sätt.

Läs mer »