Cyklar för mission - Tyskland

Skriven av OM Sverige, i Västeuropa

 

Idag (torsdag) startar OM Tysklands fältledare Tobias Schultz en 14-dagars cykeltur genom 16 stater i Tyskland, för att besöka OM Tysklands tre olika team i Hamburg, Halle / Saale och Heilbronn.

"Detta kommer att bli en verklig fysisk utmaning för mig", säger han. "Jag ser verkligen fram emot den här tiden. Fysiskt kommer jag att dra nytta av denna turné, och det kommer hjälpa mig att koppla av och att komma ut från vardagens stress. Dessutom vill jag ta tillfället i akt att lyfta fram det arbete som OM gör i Tyskland. "

OM Tysklands tre team syftar till att hitta sätt att nå ut till sina grannar på ett trovärdigt sätt. De arbetar också för att inspirera och utbilda så många Kristi efterföljare som möjligt och uppmuntra dem att engagera sig mer för mission. För att nå dessa mål, behöver teamen praktiskt och ekonomiskt stöd. Genom denna cykeltur, hoppas Tobias att höja stödet för dessa arbeten och andra OM anställda i Tyskland.

Om allt går bra planerar Tobias att nå Hamburg den 16 maj, Halle den 19 eller 20 maj och Heilbronn den 24 maj. Han planerar att vila på söndagar. För att läsa dagliga rapporter både på tyska och engelska och följa hans framsteg i realtid på en karta, besök OM Tysklands blogg http://www.d.om.org/aktuelles/blog.html

Senaste Nyheter & Blogginlägg

En ny våg av förföljelse i Algeriet

Skrivet av Nicole James, i Mellanöstern & Nordafrika
En ny våg av förföljelse i Algeriet

“Nu finns ingen rädsla längre, ingen återvändo och en stark överlåtelse att fortsätta oavsett vilket pris vi får betala” säger Youssef, själv algerier och OM:s missionsledare i Algeriet, efter att myndigheterna för två månader sedan stängt House of Hope, en blomstrande församling och missionsbas i Oran, Algeriet.

Den 9 november 2017 beordrade guvernören i Oran att all aktivitet i House of Hope skulle upphöra omedelbart. ”Det handlar om falska anklagelser och grundlösa rykten” berättar Youssef. ”Fyra polisbilar kom och poliserna bommade igen dörren och förseglade den. Alla aktiviteter, alla gudstjänster och bibelskolan Timoty School tvingades upphöra med sin verksamhet. ”... Läs mer »