Cyklar för mission - Tyskland

Skriven av OM Sverige, i Västeuropa

 

Idag (torsdag) startar OM Tysklands fältledare Tobias Schultz en 14-dagars cykeltur genom 16 stater i Tyskland, för att besöka OM Tysklands tre olika team i Hamburg, Halle / Saale och Heilbronn.

"Detta kommer att bli en verklig fysisk utmaning för mig", säger han. "Jag ser verkligen fram emot den här tiden. Fysiskt kommer jag att dra nytta av denna turné, och det kommer hjälpa mig att koppla av och att komma ut från vardagens stress. Dessutom vill jag ta tillfället i akt att lyfta fram det arbete som OM gör i Tyskland. "

OM Tysklands tre team syftar till att hitta sätt att nå ut till sina grannar på ett trovärdigt sätt. De arbetar också för att inspirera och utbilda så många Kristi efterföljare som möjligt och uppmuntra dem att engagera sig mer för mission. För att nå dessa mål, behöver teamen praktiskt och ekonomiskt stöd. Genom denna cykeltur, hoppas Tobias att höja stödet för dessa arbeten och andra OM anställda i Tyskland.

Om allt går bra planerar Tobias att nå Hamburg den 16 maj, Halle den 19 eller 20 maj och Heilbronn den 24 maj. Han planerar att vila på söndagar. För att läsa dagliga rapporter både på tyska och engelska och följa hans framsteg i realtid på en karta, besök OM Tysklands blogg http://www.d.om.org/aktuelles/blog.html

Senaste Nyheter & Blogginlägg

11 bra tips för att möta muslimer med Guds kärlek

Skrivet av Bertil Engkvist, i Sverige
11 bra tips för att möta muslimer med Guds kärlek

Bertil Engkivst delar med sig av 11 enkla och effektiva tips för hur du kan möta muslimerna i din närhet på ett bra sätt.

Läs mer »