Dagens Andakt Fredag

Skriven av Magdalena Carlén

Ramadan: 28 juni-27 juli fastar många av världens ca 1,6 miljarder muslimer. Be med oss om fler öppnade ögon i muslimvärlden!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Kyslbay från Centralasien förlorade tron på kommunismen och blev imam. En dag såg han hur Jesu kraft botade en kvinna och han gav sitt liv till Jesus. Idag är han en ivrig försvarare av tron. Be för honom och spridningen av hans vittnesbörd, som han skrev i fängelset. Be också för imamer som predikar efter fredagsbönen, att deras ögon ska öppnas för sanningen.

1Tim 2:1-4 - Först och främst uppmanar jag till bön och åkallan, till förbön och tacksägelse för alla människor, för kungar och alla som har makt, så att vi kan leva ett lugnt och stilla liv, på allt sätt fromt och värdigt. Att be så är riktigt och behagar Gud, vår frälsare, som vill att alla människor skall räddas och komma till insikt om sanningen.

(Ur "Daglig Bönekalender", Open Doors.)