Dagens Andakt Tisdag

Skriven av Karin

För 8 år sen reste jag med OM till Uzbekistan. Då hade jag precis pluggat färdigt till sjukgymnast och ville vara involverad i mission på något sett. Jag tog kontakt med OM och undrade var behoven av sjukgymnast fanns. "I Uzbekistan!" blev svaret, så dit reste jag. Efter ett år flyttade jag hem för att, i min tanke, bara ladda om för ytterligare en period. Men verkligheten såg annorlunda ut.

Pengar fattades och det som jag bara hoppades skulle bli ETT hemmaår, blev snabbt flera... Jag misströstade många gånger, men nu äntligen är jag på väg tillbaka in i utlandsmission!  

Jag kommer jobba bland funktionshindrade barn i Tadjikistan. Projektet har varit igång i flera år och vad min roll blir mer exakt får jag se när jag kommer dit, men mycket handlar om att visa för både barn och föräldrar att barnen kan massor – trots att de har ett funktionshinder! 

För ett par veckor sedan mötte jag ett kristet, ungt par från Tadjikistan här i Sverige och jag blev så uppmuntrad av att höra deras vision för sitt land! Det finns en längtan att se fler människor möta Jesus, fler husförsamlingar växa fram och det känns så spännande att få vara en del av det.

__________________________________________
Fortsätt att be för Karin, och kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för nyhetsbrev och information om hur du kan vara med och stötta Karin.