Laddar Events

« Alla Events

Res till Mellanöstern med OM i påsk!

7 april, 2023 - 16 april, 2023

5500Kr – 7000Kr

Följ med några av våra erfarna arbetare och upplev hur det är att tjäna Gud i Mellanöstern. Du får chansen att möta flyktingar och visa Jesu kärlek i praktiken för några av de mest behövande.

 

UPPGIFTER: Vi kommer ha ett särskilt fokus på att möta och uppmuntra barn genom sport, lekar, engelska-undervisning och bibelberättelser. Att besöka den lokala befolkningen i deras hem är också en viktig del. Resan hjälper till att bygga relationer och ni kommer även få träffa lokala missionärer och höra vad Gud gör genom dem. Vi samarbetar med lokala kyrkor på plats.

VEM KAN FÖLJA MED: Du som är över 18 år, längtar efter mer av Gud och är redo att leva och samarbeta i ett team för att dela Jesu kärlek till folk i en annorlunda kultur. Du behöver vara flexibel och redo för det oväntade. Resan kan till och med ställas in om säkerhetsläget försämras. Äldre barn får följa med sina föräldrar på föräldrarnas ansvar.

NÄR: 7 april- 16 april 2023

PRIS: 5 500-7 000 kr beroende på antalet deltagare. Priset inkluderar mat, boende, utflykter och alla resor inom landet. Flygresa till landet (cirka 5 000 kr) och reseförsäkring tillkommer och bokas fristående av varje deltagare.

HUR ANMÄLER JAG MIG: Fyll i intresseanmälan nedanför så hör vi av oss med mer information om resan och hur du anmäler dig.

SISTA ANMÄLNINGSDATUM: 15 januari 2023 är sista dagen att anmäla sig. Tänk alltså på att skicka in intresseanmälan i god tid så att du hinner få all information och anmäla dig.

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss med mer information.

Namn(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

 

 

Detaljer

Start:
7 april, 2023
Slutar:
16 april, 2023
Kostnad:
5500Kr – 7000Kr

“Skönt ljuder stegen av dem som bär bud om goda ting.”

Romarbrevet 10:15