Laddar Events

« Alla Events

  • Detta event har redan ägt rum.

Uppdatering: TeenStreet 2020

1 augusti, 2020 - 8 augusti, 2020

Vi hoppas att ni mår bra i dessa underliga tider. Trots att vi ser de många negativa effekterna som Covid-19 krisen har kommit med, är vi ändå taggade på att se vad Gud gör i och genom situationen vi befinner oss i. Vi tror på att Gud har något nytt på gång för TeenStreet och vi är glada att få gå in i det.

Den 15 april, 2020 gick Tysklands myndigheter ut med nya restriktioner. Med dessa som grund måste vi anta att TeenStreet 2020 (1-8 augusti, 2020) inte kan äga rum i Oldenburg, Tyskland som planerat. Trots att inga exakta siffror har angivits av myndigheterna, är stora event just nu förbjudna i Tyskland fram till 31 augusti. Vi antar att TeenStreet med ca 3 500 deltagare ingår i detta.

Däremot kommer TeenStreet 2020 fortfarande bli av och ännu mer spännande än förr. Med en mycket större internationell gemenskap, och designat för en årslång process online. TeenStreet 2020 kommer hjälpa dig att fästa blicken på Jesus och komma i kontakt med andra efterföljare till Jesus, både från hela världen och nära dig. Vi jobbar fortfarande på detaljerna och kan inte berätta så mycket mer just nu, men vi kan lova att denna sommar – likt varje år – kommer du bli inspirerad och uppmuntrad att följa Jesus. Vi ser fram emot att “träffa” dig på TeenStreet 2020.

Om du är anmäld till TeenStreet kommer du bli avanmäld inom kort. Därefter kommer de pengar som du betalat i och med anmälan att återbetalas till dig. Detta gäller alla inbetalda avgifter. När detta är gjort kommer du få ett bekräftelsemejl från oss. Är du anmäld via din församling och har betalat in till din lokala kyrka hänvisar vi dig till dina församlingsledare.

För mer information hör av dig till teenstreet.se@om.org
Vi hoppas att du är nyfiken på vad Gud kommer göra sommaren 2020!

Guds frid och beskydd.
TeenStreet Europas ledarteam i Tyskland genom TeenStreet Sverige

Detaljer

Börjar:
1 augusti, 2020
Slutar:
8 augusti, 2020

“Skönt ljuder stegen av dem som bär bud om goda ting.”

Romarbrevet 10:15