Nedräkning pågår!

, i Martins blogg

Ögonbindeln faller och du befinner dig helt plötsligt i en annorlunda värld… vår värld! Dina sinnen söker på alla tänkbara sätt att orientera sig. Genom synen, lukten, smaken, hörseln och känseln möter du snart människor av kött och blod i olika miljöer. De är precis som du skapade till Guds avbild, men vet inte om det. De är precis som du älskade av Jesus ända upp på korset, men har aldrig sett det. De är människor som oss! Sökande efter hopp, mening och människor som bryr sig. Du vandrar tillsammans med andra, utrustad för att göra en skillnad och se förvandlingen…

Under de senaste två åren har över 5000 ungdomar och ledare besökt ”vår värld” under vår ungdomskonferens TeenStreet i Tyskland. De har utmanats, inspirerats och många har tillsammans med andra vandrat vidare fast beslutna att vara en del av Guds uppsökande kärlek i vår både vackra och trasiga värld. Nu är det dags för Sverige! Förberedelserna pågår för fullt i en lokal i Jönköping. Över 500 kvm förvandlas nu dag för dag till en plattform för en annorlunda erfarenhet. Den 7 november slår vi upp portarna för 3 fullmatade veckor. Du är så välkommen hit tillsammans men ett gäng från din församling, konfagrupp, bibelskola, bönegrupp eller vad du kan hitta på.

Utgångspunkten för alltsammans är Guds återupprättande närvaro i den värld han fortsätter att älska – trots allt! HAN som var, är och som ska komma har en plan för världens återupprättelse. Den planen förverkligas just nu över hela världen med Jesu död och uppståndelse som grund. På många håll syns det inte alls på ytan och vi undrar tillsammans var Gud egentligen finns mitt i alltsammans. Vi ber ”Herre förbarma dig!” och fortsätter vänta och söka vägar tillsammans med syskon genom hela kyrkans historia. I andra situationer är det enklare att se och följa. Vi gläds och växer som människor när vi får samverka med Andens utgivande liv för medmänniskors och skapelsens nyfödelse och förnyelse. Till detta liv fortsätter Gud att inbjuda och utrusta dig och mig.

Välkommen i november till THE ZONE – en kreativ, inspirerande & utrustande erfarenhet. Anmälan och mer info här.

/Martin