Klart som skinkspad!

, i Martins blogg

Jag säger bara en sak! Praise the Lord för Mårten, Sheraz, Karen och Ann-Charlotte. De har minst en sak gemensamt – de jobbar på vår ekonomiavdelning och tar hand om en massa viktiga saker för att en missionsorganisation överhuvudtaget ska fungera längre än någon dag. De syns inte ofta uppe på scenen i strålkastarljuset, är sällan med i artiklar och på bilder men jobbar långa dagar bakom datorer, med uppslagna pärmar och i dialog med korttids- och långtidsarbetare världen över om underhåll, försäkringar, budgetar etc. De gör helt enkelt ett fantastiskt jobb i skymundan och jag är tämligen säker på att de kommer gå före varenda missionsdirektor världen över in i salarna när den dagen kommer.

Den här veckan har vår ekonomiavdelning varit på fortbildning. Vi har haft besök av Alwyn som reser världen över till olika OM fält för att utbilda, coacha och stödja vår ekonomipersonal. Alwyn har decennier av erfarenhet med OM och ekonomi. Han vägleder oss in i intranätet PETRA´s smalaste gränder med stor entusiasm och jag blir så tacksam för att vi människor är så olika. Att vi liksom går igång på olika saker men samtidigt kan be samma bön – låt ditt rike komma! När Alwyn tränar ekonomer så är det för att Jesus ska bli känd, ärad och efterföljd.

En sak är klart som skinkspad! Guds rike uttrycks genom människor som är olika, som kan olika saker OCH som arbetar och ber TILLSAMMANS!

/Martin