För tonåringar med Jesus i världen!

, i Martins blogg

Ledare, förebedjare, smågruppsledare, städare, säkerhet, busschaufförer, köksarbetare! Listan av viktiga delar i samverkan för att arrangera en konferens är lång. På OM laddar vi som bäst för sommarens TeenStreet konferens i Tyskland med fokus på tonåringar i åldern 13-17 år. I helgen möttes ett 70-tal av oss vuxna här i Jönköping till förberedelse och team building. Jag blir så uppmuntrad av engagemanget och villigheten att tjäna på olika sätt. Uppmuntrad av längtan att tillsammans skapa ett sammanhang där tonåringar ges förutsättningar att lära känna Jesus och växa med honom.

Vårt sammanhang är bara ett av många som nu förbereds runt om i landet. Vi ber att Anden ska ge liv och riktning åt varje initiativ som nu förbereds. Vårt syfte med TeenStreet beskriver vi så här:

"Att arbeta med församlingen för att motivera och utrusta kristna tonåringar att leva i en verklig vänskap med Jesus och att dagligen reflektera Honom i sin värld."

Vi har sett att många av de tonåringar som kommer med verkligen fått ett nytt djup i sin Gudsrelation. Att de blir utmanade och rustade att gå med Jesus i livets olika lägen. Att de växer som människor i mötet med andra. Och inte mindre viktigt: att de får nya vänner från andra länder och utvecklar sina språkkunskaper.

Var uppmuntrad i din tjänst och upgift för en ung generation med längtan efter Gud...

/Martin