Gemenskap - teamresa Mellanöstern

, i Martins blogg

Ingen dag har varit den andra lik på den här teamresan. Som avslutning på våra dagar och sena kvällar har vi en härlig gemenskap i lägenheten med småprat och mycket skratt. I går kväll var vi några som satte oss på balkongen och drack kaffe. Innan det var dags att gå och lägga sig bad vi för människorna i lägenheterna runt omkring oss. Människor vi inte känner men som Gud kan namnen på och känner helt och fullt. Människor han längtar efter att få gemenskap med.

Idag delade vi upp oss i mindre grupper för att försöka få kontakt med människor på gatan. Vänligheten som mötte oss, och att det fanns en öppenheten om att nämna Gud i samtalet och att be till honom överraskade oss.

Några av oss fick dela sin personliga väg till frid Gud, och om glädjen över vissheten av att vara älskad av Gud. En annan kvinna sökte vår uppmärksamhet och var nyfiken på vilka vi var. Hon var tacksam över att få ett NT. Hon hade tidigare läst i sin pappas NT och visade tacksamhet att nu ha sitt eget. Hon ville även få möjligheten att kontakta oss vidare.

/Eva