Egypten: Celebration!

Dop under Ryttargårdskyrkan på teamresa i Egypten

Dag 3, söndag och också påskdagen.

Vi började dagen med att få fira genom att åka hem till en svensk familj där vi firade nattvard, lovsjöng och tackade Jesus för att han dog och uppstod för vår skull. Som en del av detta fick jag även döpa mig i en pool på en takterass med utsikt över pyramiderna, vilket var så galet häftigt! Det var en välsignad stund som ingen av oss kommer glömma, framför allt inte jag!

Därefter åkte teamet till ett barnhem för ca 80 flickor och vi fick möjligheten att under 2 timmar få leka och sjunga med barnen. Trots att i stort sätt ingen av oss kunde kommunicera med barnen genom språket så stoppade det oss inte från att få kontakt med dem och verkligen få ge och ta emot kärlek och så mycket glädje!

Var och en av oss blev så berörda av alla barn, deras historier och deras tuffa situationer, men samtidigt den glädje och lekfullhet de hade. Det var en helt fantastisk känsla att få känna sig så uppskattad och älskad av barnen, trots att de inte hade träffat oss tidigare.

Vi upplevde hur vi blev använda av Gud och det lilla vi hade att ge gjorde Gud till något stort!

Ikväll delade vi tacksägelser och bönesvar, och det lyfte verkligen upp att Gud gör så mycket på ett personligt plan, men också för gruppen som helhet.

//Glid i frid, kram Miriam.

-------------------------------------
Under påsklovet 2015 reser Ryttargårdskyrkans ungdomar till Moldavien och Egypten på teamresor med OM. Här är deras blogg! 

Läs mer om teamresor och hur du kan vara med.