Teenstreet '14 dag 2

Skriven av Ida och Nathalie

IMG_1586.jpg

Tjo och tjim!

Vi är två 17-åriga tjejer som heter Ida och Nathalie. Vi har inte åkt på Teenstreet förut, så detta är en ny upplevelse och hittills är det fantastiskt och mycket bättre än våra förväntningar.

Vårt dagsschema är fullspäckat med massor av bra saker, och en av punkterna är Interact. Under den tiden finns det möjlighet att gå på olika aktiviteter som bl.a. spela i orkester och vara med i kör, lira basket och vara med på andra sporter, man kan också gå på olika seminarier eller till Artzone där man målar, eller så kan man bara hänga på området.

Idag har vi medverkat på två Interactaktiviteter, den ena var övning inför en hiphop-flashmob som vi sedan ska visa upp för allmänheten i stan. Vi var först lite tveksamma på vad vi gett oss in på, men när vi väl började dansa, med ca 100 st andra, var det jättekul och det var lätt att släppa loss.

Vi var också med i Teenstreetkören och sjöng en låt som vi ska uppträda med på onsdag.

På schemat står det också OPEN, det är då alla är samlade för ett bibelstudium och lovsång.

Temat, som alltså är OPEN, får oss att tänka på att Gud står med öppen famn och välkomnar alla. Att Han vill ha en öppen relation med oss, och att vi ska våga vara öppna inför Honom.