TS-helg'15 fredag kväll

Skriven av Gabriella

Gabriella Bjurholm, Linköping

Wow, äntligen har det dragit igång! För er som, mot förmodan, inte vet vad jag snackar om är det så att årets TeenStreet-helg har börjat. Kvällen inleddes med mat, incheckning och därefter kvällens höjdpunkt: throneroom! Ett kvällsmöte fullt med undervisning, lovsång och gemenskap. Vi fick en kort introduktion av helgens tema: ”Written”.

Ewout och Ali berättade om värdet av Guds ord. Vi kommer att få undervisning om hur man kan lita på något som är skrivet, och framför allt hur viktigt det är att ha något att lita på när vi lever i en värld där allt ständigt ifrågasätts.

Jag, Gabriella, har varit på TeenStreet fyra gånger och direkt när jag kom hit så fick jag TeenStreet-känslan. På mötet talade Jessika Keller om att vi ska behandla varandra som en familj och det är verkligen TeenStreet i ett ord för mig. Ett ställe där man kan vara sig själv, där man blir sedd och där man framför allt har kul.

Nu väntar några timmar på den oerhört underskattade luftmadrassen och sen är vi taggade och peppade inför drygt ett till dygn av TeenStreet-helg! Sov så gott, vi hörs!

/Gabriella Bjurhamn, 17 år, Linköping

---------------------------------------------------------------------------------
Drygt 200 tonåringar och ledare på plats, vilken fest! 23-25 jan har vi Teenstreet-helg i Jönköping: en kombinerad återträff från förra årets tonårsläger och pepphelg för nya och gamla teenstreetare inför årets läger. Läs mer om lägret på teenstreet.se