Teenstreet '15, dag 5

Skriven av Malin Jonsson

Malin Jonsson

Hej! Jag heter Malin Jonsson, jag är snart 16 år och jag kommer från Ljungskile.

Det här är mitt tredje år på Teenstreet och som vanligt så är det grymt bra! Idag har jag varit med på årets RAG-race som står för raise and give, alla som ville fick springa loppet och skaffa sponsorer som kunde sponsra dom med pengar till RAG. Pengarna går till behövande barn och ungdomar i Albanien i år och det är verkligen häftigt att tillsammans gå ihop och samla in pengar för att göra livet bättre för många andra.

Här på Teenstreet så är vi indelade i olika Net grupper som vi samlas i varje dag för att samtala om det som sagts på mötena och få prata och be tillsammans. Netgrupperna har verkligen varit en väldigt viktigt del för mig under de här åren, eftersom lägret är så stort så kan man lätt känna sig liten eller bli väldigt trött bland allt ljud och alla människor men tack vare Net grupperna så får man en trygghetsgrupp där man kan få slappna av och koppla bort allt annat som är här en stund.

Jag tror att oavsett hur man känner sig innan man kommer till lägret så kommer man känna sig lite bättre eller annorlunda när man åker härifrån för Gud möter verkligen alla på ett eller annat sätt, men jag har också märkt att han oftast inte svarar och möter oss på det sättet som vi kanske tänkt ut för han vet vad som är bäst för oss och ibland behöver det ta lite tid innan vi är redo för de svaren som han vill ge oss.