TS-helg'16 fre kväll

Skriven av Sara och Johanna

Sara och Johanna

Hejsan! Nu har TeenStreet-helgen 2016 dragit igång. Vi heter Johanna och Sara och vi är två av dem som varit med och fixat lite inför den här helgen. Johanna är med i info-teamet, hon är alltså en av de som ska ha koll på allt som händer denna fullspäckade helg. Sara är med i logistik-teamet och håller mest koll på var alla sover någonstans.

Kvällen började med incheckning, såklart. Och efter det var det mingel och kvällsmat. Kvällsmaten blev något försenad men när man känner till historien bakom så är det bara förståeligt varför. Original-kocken kunde tyvärr inte komma, så Robban ringdes in och svarade ja. Han trodde att han bara skulle hjälpa till, men egentligen fick han huvudansvaret för alltihopa. Efter lite kaos, extrahjälp från olika personer och massor bön gick det bra och alla blev mätta och belåtna. Efter kvällsmaten var det dags för det som ofta är höjdpunkten en vanlig TeenStreet-dag, nämligen Throne Room. Det var oerhört bra med en liten påminnelse om vad vi pratat om i somras och det var verkligen bra att bli påmind och få djupare förståelse för temat som då var ”home”. Undervisningen ledde till lovsång som verkligen lade ribban högt för kommande dagar, men att kunna toppa det ska teamet nog kunna fixa!

Kvällen avslutades med interact som är efterhäng med fika och vilda diskussioner och man får tid att prata med personerna från sin net-group i somras eller bara hänga med gamla vänner. Just i detta ögonblick lämnar de som ska sova på UMU-basen här i Linköping Ryttargårdskyrkan med buss och det är dags att säga god natt.

Det har varit en fin kväll med bra undervisning, lovsång och trevligt häng. Vi ser nog alla fram emot morgondagen!

Alla som har möjlighet se till att pallra er hit så fort som möjligt!

Varma hälsningar Sara och Johanna (Linköping)

__________________________________________

Teenstreet-helgen är för dig som varit på tonårslägret Teenstreet 1000 gånger men också för dig som aldrig varit där och vill veta mer. I år samlas över 200 svenska deltagare i Ryttargårdskyrkan, Linköping.