Ts-helg'16 lör

Skriven av Victor

Victor Alphonce

Hej alla folk och stammar!

Jag heter Victor Alphonce, jag är 18 år ung. Jag bor i Linköping och kommer från Världen och Gud. Idag är det den 23 januari 2016 och jag har varit i kyrkan från kl 07.50 och kommer vara här till tidigast midnatt. Idag har en hel del massa hänt! Vi åt frukost kl 08 och morgonmötet började 09.30. För att försöka sammanfatta vad de (Ger och Clarion) undervisade om under mötet: Vi är Segrare/Vinnare/Victorious inte Offer/Victims!

Därefter delade vi upp oss i smågrupper då vi diskuterade vad vi hade hört under mötet och lite vidare. Vi satte oss även enskilt och läste bibeln (om hur David ville besegra Goliat och om David (senare) skonade Sauls liv i grottan), tänkte, bad, lyssnade till Gud.

Sen var det MAAAAT!! Vi (som inte har allergier/veganitet) fick schnitzel med ost och skinka i, ris, något grönsaksbaserat som jag inte tog som tydligen var stark och sallad. Gott gott! Efter lunchen kunde vi välja mellan tre olika seminarium, en om hur man kan höra Guds röst, en om att Off-Roada med Gud (typ vad OM gör) och ett ringsamtal med diverse bra, djupa frågor. Alla var fantastiska, har jag hört, kan endast stå för den om att höra Guds röst. Gud är så god och fantastisk och wow!

Sen FIKAAAA!!! Och gött häng. När fikat var slut delade vi upp oss efter kön. Vi killar pratade om hur viktigt det är att ha rätt fokus (på Jesus) och vad som kan distrahera. Blandat smågrupps-snack och storgrupps-snack. Vi fick lyckan att ha Ger och Clarion som ledde och undervisade. Vi gick också lite djupare på en grej som kan stjäla fokus, synd och mer specifikt porr. Väldigt nyttigt. Vi blev klara efter tjejerna! Som för övrigt pratade om typ identitet eller nåt sånt trams. VI sjöng Bä Bä Vita Lamm och Blinka Lilla Stjärna och andra manliga låtar (det var egentligen inga andra låtar, ville bara kalla de vi sjöng manliga).

Efter det var det mer MAT och gött häng! Kvällsmötet/Throne Room började kl 19(ish). Mycket lovsång (som under helgen leds av Jenny Wahlström m. team), och undervisning av Clarion om frihet och att nyttja den frihet vi har. Anden gjorde massvis när vi fick tid att be och vara inför Gud. Otroligt otroligt fantastiskt åhhh!! Jag fick förbön, be för mig själv, världen och andra. Nu är det kvällsfika och häng och vi ska snart leka Pony!

Puss och hej leverpastej
//Victor, Guds älskade son.

___________________________________________________________
Teenstreet-helgen är för dig som varit på tonårslägret Teenstreet 1000 gånger men också för dig som aldrig varit där och vill veta mer. I år samlas över 200 svenska deltagare i Ryttargårdskyrkan, Linköping.