Ts-helg'16 sön

Skriven av Elisabeth R

Elisabeth och Pommi

Elisabeth och Pommi. I bilen på vägen hem från Linköping och årets Teenstreet-helg:

Det är med ett hjärta fyllt av tacksamhet som jag ser tillbaka på helgen.
Vi slog rekord med antal deltagare – tidigare har vi haft 180 och i år var vi över 200 (!).
En salig blandning av människor i olika åldrar som tjänat på olika sätt stort som smått ack så viktigt, allt för att våra tonåringar skulle få en så bra helg som möjligt.  

Helgen har varit fylld med undervisning, mat och gött häng. Atmosfären har varit på topp och det har verkligen märkts att det finns en genuin Gudslängtan bland både tonåringar och ledare. Må den aldrig slockna i våra liv!

Denna helgen har Ger (Holland) och Clarion (Sydafrika) pratat om att leva ett segerrikt liv.
Vi är kallade att leva i frihet tack vare vad Jesus Kristus gjorde för oss när han offrade sig själv på korset. Vi är först och främst kallade till honom men det stannar inte där utan han sänder oss ut i världen för att reflektera honom där vi går fram.  

Under helgen blickade vi också fram emot TS 2016 som äger rum 28 juli – 3 aug i Oldenburg, Tyskland. Årets tema är LIFE och självklart hoppas vi på att så många som möjligt som var med under helgen följer med på sommarens äventyr. 1 februari öppnar vi registreringen och den som anmäler sig först kommer få ett hemligt pris..........................................

Vi hörs och ses framöver,
Elisabeth Rodriguez
Teenstreetansvarig Sverige 

____________________________________________
Teenstreet-helgen är för dig som varit på tonårslägret Teenstreet 1000 gånger men också för dig som aldrig varit där och vill veta mer. I år samlas över 200 svenska deltagare i Ryttargårdskyrkan, Linköping.