Teenstreet '16, dag 2

Skriven av Rimforsa-teamet

Rimforsa-gänget deluxe

Idag har vi utforskat Oldenburg. Vi gick runt om i staden och undrade vart vi var, under tiden så sjöng Märta, Jenny, Victor och sjöng den Svenska nationalsången och de flesta personer som passerade oss gav oss underliga blickar med det bara roligt. Vi lyckades hitta till H&M där tjejerna gav oss tips om kläder, det blev några riktiga kap.

Vi gick vidare och försökte hitta en mataffär men kom in på en klädaffär där Jenny fick en heliumballång och trodde att hon var rolig med sin fåniga kompis Märta som även hon fått en ballong av den otroligt sköna affärsnubben. Vi var då väldigt trötta i benen och psyket så allt vi gjorde och sa var mycket flummigt. Vi flummade vidare till en liten lekplats där vi skrämde bort ungarna och tog deras platser. Där satt vi och hängde tills klockan blev för mycket och började gå hem mot lägerområdet.

Tack för oss, byeeee
//Crewet från Rimforsa: Otto Davidsson, 15, Alfons Lundmark, 14, Victor Brolin, 14, Märta Widerberg Nord, 15, Jenny Peterson, 14.

_________________________________________
* TeenStreet är OM:s internationella tonårsläger för 13-17-åringar. Varje år träffas fler än 3 500 deltagare från hela Europa för att vara med på en vecka med lovsång, bibelstudier, sport, skapande och annat kul. I år är vi i Oldenburg, Tyskland. Visionen är att arbeta tillsammans med Guds församling för att inspirera och utrusta kristna ungdomar till att ha en verklig relation med Jesus och reflektera honom i sin vardag. Läs mer på teenstreet.se