Äntligen är det dags!

I dag börjar TeenStreet på riktigt! Ett års arbete ligger bakom och det är nu det gäller. Som vanligt var det lite ”sista-minuten” grejer att ta hand om. Skulle vi hinna bli klara i tid? Telefonen piper till och vi läser SMS”vi sitter i kö utanför Hamburg” Och det är väl något som alla som bilat genom Hamburg gjort. Det är alltid kö någonstans runt Hamburg. En stund senare ringer telefonen, det är buss 2 som kommit på lite frågor som de vill ha svar på innan de är framme. Sen kommer samtalet som vi väntat på ” VI ÄR FRAMME, VI ÄR HÄR!” Och visst är dom här, 3 svenska bussar rullar in i utanför portarna till Weser Ems Halle. Vilken go syn.

Detta är en av mina absoluta favoriter, att få komma in i bussen och möta alla förväntansfulla ansikten och ropa ”VÄLKOMMEN TILL TEENSTREET! Inte ens det faktum att jag tappat rösten och mest låter som en hes Kalle Anka kunde stoppa mig. Jag hann med 2 bussar sen var rösten helt borta. Men glädjen över att alla är här och att vi är igång finns kvar.

I år är vi ett gott gäng på 192 svenskar som är här, många har varit med förut och minst lika många är med för första gången. Sammanlagt på TeenStreet är vi runt 3500 deltagare från 22 olika länder. Jag höll på att säga blunda och föreställ er detta … men gör inte det fortsätt läs och föreställ er detta. En stor hall som rymmer 2500 personer som väntar på att första mötet ska börja, förväntningarna stiger och alla (ja åtminstone de som har rösten kvar) ropar Jesus Jesus JESUS jag satt där i min stol och tänkte: kan det börja bättre, vilken inbjudan, Jesus kom över oss den här veckan gör något i våra liv och låt det bära frukt när vi kommer hem.

Jag önskar att ni alla kunde vara med här och se alla våra fantastiska tonåringar och deras hängivenhet. Vilken vecka vi har framför oss.

Ni vet väl om att ni kan vara med på TeenStreet. Gå in på www.teenstreet.om.org och häng med på ett direktsänt möte. Mötena börjar 9.26 och 19.26. De ligger inte kvar så var med när det startar.

Vi ses på TeenStreet