Gnosjö-blogg

Dagen börjar med att Charlottas alarm gick igång (å nej!). Klockan var strax efter sju när vi gick till den långa duschkön. Sen var det frukost som bestod av flingor, mjölk och mackor.

Impossible började en stund därefter. Dagens tema var BÖN. Dom pratade också om Coca-Cola amskiner…. Bön kan liknas vid en sådan. Man stoppar i myntet, trycker på ”Böneknappen”, väntar och ut kommer det man önskat. Men ibland orkar man inte vänta på Gud och andra gånger ger Gud ett svar vi inte önskat oss. Vi tyckte att bilden var bra. Man förstår och det gör hela mötet roligare.

Klockan 11:05 när Big Ben har ringt i snabb version är det Shhh-time. Skönt att få slappa och vila öronen (även skönt att få sova ikapp sig ;-)-

Sedan samlades vi i NET-gruppen. Där pratade vi om just BÖN. Vi utgick från Vår Fader. På Big Adventure, då vi spenderar egen tid med Gud, fick vi bland annat låta Gud säga till oss vad Han vill att vi ska be om. Vi tycker att Big Adventure är en bra grej som inspirerat till att ta egen tid med Gud, även hemma.

Middag: Något biffartat, typ järpe fast med fyllning, ris, sallad, ris och sås.

Under interact 1.0 beger vi oss till Offenburg centrum. Tänkte bara titta lite i affärer, men det blev ändå en del inköp. Innan vi gick tillbaka köpte vi smaskig glass. Mums!

Klockan 18:05 var det kvällsmat. I den sega kön träffade vi några glada egyptier, som vi sedan åt tillsammans med. Trevligt!

Sedan var det dags för en av dagens höjdpunkter: Throne Room (lovsångsmötet). Det är så sjukt härligt att sjunga lovsång med så många andra. Man blir så glad! Gur är verkligen närvarande och det händer saker hos många människor. Man kan få förbön, dansa eller måla för att uttrycka sin lovsång. Det är härligt!

Nu om en stund har vi NET 2, då vi tackar för dagen och ber för varandra och våra böneämnen. Gött sätt att avsluta dagen på.

Dagens bottennapp: Frukosten är aldrig rolig och inte heller duschkön

Dagens höjdpunkt: Shhh-time och Throne Room. Härliga båda två!

Det var dagens för Charlotta Henrysson, Emma Kristoffersson och Erika Stacke från Gnosjö