Näst sista dagen på TeenStreet!

Hej från ett soligt TeenStreet med mycket värme och glädje! Dagen började med att hundratals väckarklockor ljöd från alla håll och kanter, och vi vaknade upp till ännu en fantastisk dag i Offenburg. Vi åt frukost och sen var det redan dags för dagens första möte i Mainhall. Idag handlade mötet om den sista måltiden och hur Gud öppnade förlåten när Jesus dog, så att vi alla nu kan komma fram till Gud.

Efter knappt en timme gick vi ut igen och jag lade mig och försökte sova lite, eftersom det var Shhh-time och då kan man sova utan att väckas av högljudda röster. Jag sov i en halvtimme och väcktes sedan av den fina shhh-låten, som jag inte kommer ihåg vad den heter nu, men det står säkert på hemsidan någonstans.

När jag hade vaknat till liv så gick jag ut för att ha Net-samling med våran fina Netgrupp. Vi pratade igenom sakerna som hade sagts på mötet och spenderade kvalitetstid med Gud! En sak som är väldigt bra med Netsamlingen är Big Adventure då man får tid att tänka själv, och lyssna på vad Gud har att säga till en. När netsamlingen var slut var klockan närmare ett, och vi gick för att äta middag som bestod av pasta och köttgryta. När vi gick ut igen var det stekande sol och utanför sovlogementet var vattenkriget i full gång.

Vi var några som bestämde oss för att gå ut på stan, men inte utan att rusta oss med ett par vattenflaskor. Bättre än så blev det bara när vi upptäckte automater med iskallt vatten i ett par av affärerna. Mataffärerna blev extra mycket uppskattade där vi rustade oss för den långa bussresa som börjar imorgon. Vi kom tillbaka till området vid sextiden och åt kvällsmat medan alla som vanligt tjoade och applåderade när bänkar ramlade i golvet.

Sen var det dags för Sverigemöte, som helt enkelt handlade om information om hemresan, broschyrer, lappar och hemsidor att besöka när man kommer hem. Det var med blandade känslor som vi hade detta möte, eftersom det bara är en dag kvar på lägret, vilket vi alla tycker är väldigt sorgligt! Men vi hängde inte läpp för det, utan taggade istället för Throne Room, som för många är huvudpunkten på dagen.

Throne Room börjar halv åtta, men nästan alla stod utanför redan klockan sju för att få bra platser. När dörrarna öppnades rusade alla in och trängdes för att få en stol eller stå och dansa längst fram. Stämningen var verkligen på topp och vi förväntade oss ett underbart möte. Vi lovsjöng Gud tillsammans i två timmar och böneteamet var som vanligt på plats om man ville ha förbön eller ett stödjande samtal. Man kände verkligen att Gud var mitt ibland oss, och fyllde hela hallen med sin underbara närvaro.

När mötet var slut var det ändå många som stannade kvar och bad eller bara var stilla inför Gud. Nu är det Interact 3, vilket innebär fritid. Vi sitter här och skriver i ett litet bås bredvid OM-tältet där det visas en kostymfilm (Amazing grace) med fransk undertext. Solen har gått ner och på hela området står det folk och pratar och skrattar. Snart ska vi gå och lägga oss, och vi ser fram emot en underbar sista dag imorgon! TeenStreet är verkligen bäst, så om du funderar på att åka hit nästa år, så fundera inte mer utan gör det verkligt (REAL)

Hälsingar från Agnes och Sofia!