Kommentarer från Logos Hope teamet

, i Sverige

Tre månader senare är det nu dags att säga hej då till våra vänner i Logos Hope-teamet. Vi på OM Sverige säger stort tack till er tjänstvillighet och önskar er all Guds välsignelse och vägledning på er fortsatta missionsresa.Medlemmarna har varit här på ett så kallat Outbound-team. Då fartyget befinner sig i torrdocka i Singapore har besättningen skickats ut i dessa så kallade Outbound-team. Våra vänner kommer att nu sändas till nya Outbound-team i bland annat Kambodja och Malaysia, medan några av dem åker tillbaka till fartyget för att förbereda kommande uppstart.Logos Hope lämnar torrdockan i mars, för ytterligare information och uppdateringar besök www.omships.org

Senaste Nyheter & Blogginlägg

Sana mötte Jesus i en dröm

Skrivet av Magdalena Carlén, i Mellanöstern & Nordafrika
Sana mötte Jesus i en dröm

“Det skedde ett under! Min man hörde Guds röst”, utropade den muslimska Sana* från Syrien när hon ringde OM-medarbetaren Janine*. Följande torsdag mötte Janine och en vän Sana så att hon kunde berätta hela historien för dem.

Mötet med JesusSanas man Delavan* hade stigit upp tidigt för att gå till arbetet en dag. När han hade druckit sitt arabiska morgonkaffe, lutade han sig tillbaka mot väggen och blundade. Han var född muslim men sökte Sanningen. I samma ögonblick han blundade den morgonen såg han ett skinande ljus komma in genom fönstret och han kände hur det träffade ansiktet. Han knäppte genast händerna... Läs mer »