Webbutiken öppnad!

Skriven av Magdalena Carlén, i Sverige

Vi har tryckt på knappen!

www.restore.nu

Besök oss på www.restore.nu

I november öppnade Re:store sin fysiska butik på Råslätt i Jönköping. Nu öppnar webb-butiken.

– Nu har vi tryckt på knappen! www.restore.nu är öppen, säger Anna Ström, butiksansvarig.

Det har gått över förväntan med butiken på Råslätt. Folk kommer in för att handla och Anna får många bra samtal kring varför vi gör det vi gör. På webben kan du köpa många av de produkter som också säljs i den fysiska butiken: tvålar från Indien, sjalar från Jordanien och smycken från Thailand.

– Genom att skapa förutsättningar för de som tillverkar produkterna att få en lön som går att leva på motverkar vi förtyck, människohandel och fattigdom, säger Anna Ström.

Målet är att se förvandlade liv hos dem som tillverkar produkterna, och i förlängningen också förvandlade samhällen.

– På sätt och vis speglar vårt utbud var det är oroligt och orättvist i världen just nu. Våra produkter berättar alltid en historia, säger Anna Ström.

Senaste Nyheter & Blogginlägg

Sana mötte Jesus i en dröm

Skrivet av Magdalena Carlén, i Mellanöstern & Nordafrika
Sana mötte Jesus i en dröm

“Det skedde ett under! Min man hörde Guds röst”, utropade den muslimska Sana* från Syrien när hon ringde OM-medarbetaren Janine*. Följande torsdag mötte Janine och en vän Sana så att hon kunde berätta hela historien för dem.

Mötet med JesusSanas man Delavan* hade stigit upp tidigt för att gå till arbetet en dag. När han hade druckit sitt arabiska morgonkaffe, lutade han sig tillbaka mot väggen och blundade. Han var född muslim men sökte Sanningen. I samma ögonblick han blundade den morgonen såg han ett skinande ljus komma in genom fönstret och han kände hur det träffade ansiktet. Han knäppte genast händerna... Läs mer »