Sommarteam i Sverige

Skriven av OM Sverige, i Sverige

För första gången sedan 1994 kommer OM att ha internationella sommarteam som jobbar i Sverige. Två svenskinternationella team samlas för några dagars upptakt på OM-basen i Jönköping, för att sedan sändas ut på sina respektive uppdrag. Ett team reser till den mångkulturella förorten Rinkeby, utanför Stockholm, där de kommer att samarbeta med Internationella församlingen och Husbykyrkan. Det andra teamet reser samtidigt ner till Malmö, och arbetar där tillsammans med Emmanuelskyrkan för att nå ut till människor under Malmöfestivalen.Kampanjen pågår 14 - 29 augusti. Mike Hack kommer att vara med i Stockholm och Mickey Walker i Malmö. Hör av dig ifall du är intresserad av att delta.  Här kan du läsa mer.

Senaste Nyheter & Blogginlägg

Sana mötte Jesus i en dröm

Skrivet av Magdalena Carlén, i Mellanöstern & Nordafrika
Sana mötte Jesus i en dröm

“Det skedde ett under! Min man hörde Guds röst”, utropade den muslimska Sana* från Syrien när hon ringde OM-medarbetaren Janine*. Följande torsdag mötte Janine och en vän Sana så att hon kunde berätta hela historien för dem.

Mötet med JesusSanas man Delavan* hade stigit upp tidigt för att gå till arbetet en dag. När han hade druckit sitt arabiska morgonkaffe, lutade han sig tillbaka mot väggen och blundade. Han var född muslim men sökte Sanningen. I samma ögonblick han blundade den morgonen såg han ett skinande ljus komma in genom fönstret och han kände hur det träffade ansiktet. Han knäppte genast händerna... Läs mer »