100 000 kr till Filippinerna!

Skriven av Magdalena Carlén, i Indien & Sydostasien

Tillsammans har vi nu samlat in ganska precis 100 000 (!) kr till tyfonens offer i Filippinerna. TACK ni som varit med och gett!

Den mest akuta katastrofhjälpen där mat och vatten delats ut har övergått i mer långsiktiga insatser där byggnader restaureras och människor får hjälp att bearbeta det som hänt.  Barn i Filippinerna

OM fortsätter att fungera som samordnare av kyrkornas insatser i Cebu City och Sally Ababa, missionsledaren på plats säger: "Kyrkorna är så trötta att de inte orkar mer. De är också offer för tyfonen och är helt slutkörda. Nu är det upp till oss i OM att fortsätta arbetet, vi som fortfarande har lite energi kvar."

Be med oss 

Behoven är fortfarande stora och tillgångarna knappa. Be med oss om

  • kraft och beskydd över Sally och hennes team, och
  • vishet att leda och utföra arbetet på rätt sätt.

Följ OM Filippinernas arbete på plats

Ge en gåva

Var med och ge hopp till Filippinerna genom att ge en gåva till OM:

Märk gåvan "Ge Hopp Filippinerna".

Tack för att du står med oss!


Senaste Nyheter & Blogginlägg

Sana mötte Jesus i en dröm

Skrivet av Magdalena Carlén, i Mellanöstern & Nordafrika
Sana mötte Jesus i en dröm

“Det skedde ett under! Min man hörde Guds röst”, utropade den muslimska Sana* från Syrien när hon ringde OM-medarbetaren Janine*. Följande torsdag mötte Janine och en vän Sana så att hon kunde berätta hela historien för dem.

Mötet med JesusSanas man Delavan* hade stigit upp tidigt för att gå till arbetet en dag. När han hade druckit sitt arabiska morgonkaffe, lutade han sig tillbaka mot väggen och blundade. Han var född muslim men sökte Sanningen. I samma ögonblick han blundade den morgonen såg han ett skinande ljus komma in genom fönstret och han kände hur det träffade ansiktet. Han knäppte genast händerna... Läs mer »