Hjälp Nepal

Skriven av Magdalena Carlén, i Indien & Sydostasien

Nepalese Lady

Lördag morgon skakades Nepal av en kraftig jordbävning. Dödssiffran har redan stigit till över 4000 men man är rädd att antalet kommer att stiga ytterligare.

Vi är tacksamma att all personal i OM Nepal är oskadda. De har samlats på missionsbasen där både mat och vatten finns just nu. Teamet har redan börjat undersöka hur OM bäst kan hjälpa till.

Många offentliga byggnader, bostäder och vägar är förstörda men också många avlägsna byar i bergen. Dessa byar är svåra att nå med hjälp och kommunikationen med dem är mycket dålig.

Din gåva gör skillnad!
Du kan vara med genom att ge en gåva till katastrofarbetet via vår Ge Hopp-fond.

Ge din gåva här

Du kan också ge din gåva via plusgiro 86 669-9. Märk då gåvan GH1504E3

Senaste Nyheter & Blogginlägg

Sana mötte Jesus i en dröm

Skrivet av Magdalena Carlén, i Mellanöstern & Nordafrika
Sana mötte Jesus i en dröm

“Det skedde ett under! Min man hörde Guds röst”, utropade den muslimska Sana* från Syrien när hon ringde OM-medarbetaren Janine*. Följande torsdag mötte Janine och en vän Sana så att hon kunde berätta hela historien för dem.

Mötet med JesusSanas man Delavan* hade stigit upp tidigt för att gå till arbetet en dag. När han hade druckit sitt arabiska morgonkaffe, lutade han sig tillbaka mot väggen och blundade. Han var född muslim men sökte Sanningen. I samma ögonblick han blundade den morgonen såg han ett skinande ljus komma in genom fönstret och han kände hur det träffade ansiktet. Han knäppte genast händerna... Läs mer »