Medicin + bön

Skriven av OM Sverige, i Centralasien

Många av offren för översvämningarna i Pakistan är väldigt trötta och slitna vid det här laget. Bristande resurser gör livet mycket tufft för de behövande i avlägsna områden i Norra provinsen. Teamet där genomförde nyligen två sjukvårdsmottagningar och behandlade då 386 personer.
I en annan by kom en arbetare från en annan frivilligorganisation till vår medicinska mottagning och när han såg vår medicin, sade han: "Vi arbetar också med medicinska mottagningar i dessa dagar, men ni har kvalitetsmediciner och er organisation är mycket bra". Vi har många möjligheter att dela med oss och att hjälpa praktiskt. Vi gav medicinsk hjälp till 206 personer på den platsen.
I ett annat område, började vi mottagningen med bön och en patient sade, "ert bemötande är mycket bra jämfört med vissa andra, ni ger oss bra medicin och ni ger oss inte bara medicin, utan ber också för helande. "Han fortsatte: ” Många icke-statliga organisationer kommer för att skriva rapporter men ni har kommit hit för att hjälpa oss ". 180 människor fick medicinsk hjälp genom denna mottagning.

Stort tack till alla som varit med och gett pengar till Pakistan! Över 50.000 kr har kommit in i Sverige hittills och varit till stor hjälp. Arbetet fortsätter nu med återuppbyggnadsfasen och då behövs ytterligare medel. Välkommen att vara med och ge!

Senaste Nyheter & Blogginlägg

Sana mötte Jesus i en dröm

Skrivet av Magdalena Carlén, i Mellanöstern & Nordafrika
Sana mötte Jesus i en dröm

“Det skedde ett under! Min man hörde Guds röst”, utropade den muslimska Sana* från Syrien när hon ringde OM-medarbetaren Janine*. Följande torsdag mötte Janine och en vän Sana så att hon kunde berätta hela historien för dem.

Mötet med JesusSanas man Delavan* hade stigit upp tidigt för att gå till arbetet en dag. När han hade druckit sitt arabiska morgonkaffe, lutade han sig tillbaka mot väggen och blundade. Han var född muslim men sökte Sanningen. I samma ögonblick han blundade den morgonen såg han ett skinande ljus komma in genom fönstret och han kände hur det träffade ansiktet. Han knäppte genast händerna... Läs mer »