Berättelser från Pakistan

Skriven av OM Sverige, i Centralasien

I den norra regionen, var det en äldre kristen man, som vid översvämningarnas kulmen, när vattnet steg mycket snabbt, inte kunde fly från det annalkande vattnet. Han bad då till Gud om beskydd och lade ut några stenar och befallde sedan vattnet att inte överstiga dem. Grannarna trodde han var galen. Vattnet steg och nådde stenarna, men inte längre. Hela grannskapet var mycket förvånade över detta mirakel.

En äldre man i en by i söder, där översvämningen hade orsakat stor förödelse, sade;
"Jag ser inte översvämning som en Guds förbannelse utan som en välsignelse eftersom jag har fått träffa så många anhängare av "Isa Masih" och genom dem få veta om honom. "
Denne man läser nu ett Nya testamente på Sindhi.
Be att han ska få vara ett redskap för förvandling i denna by på 40 familjer.

Senaste Nyheter & Blogginlägg

Sana mötte Jesus i en dröm

Skrivet av Magdalena Carlén, i Mellanöstern & Nordafrika
Sana mötte Jesus i en dröm

“Det skedde ett under! Min man hörde Guds röst”, utropade den muslimska Sana* från Syrien när hon ringde OM-medarbetaren Janine*. Följande torsdag mötte Janine och en vän Sana så att hon kunde berätta hela historien för dem.

Mötet med JesusSanas man Delavan* hade stigit upp tidigt för att gå till arbetet en dag. När han hade druckit sitt arabiska morgonkaffe, lutade han sig tillbaka mot väggen och blundade. Han var född muslim men sökte Sanningen. I samma ögonblick han blundade den morgonen såg han ett skinande ljus komma in genom fönstret och han kände hur det träffade ansiktet. Han knäppte genast händerna... Läs mer »