Fotbollsstjärnan - Centralasien

Skriven av OM Sverige, i Centralasien

 
Arman är en kazakisk pojke som älskar att spela fotboll, med drömmar och även möjligheter att spela professionellt. Vid en fotbollsturnering nyligen deltog några OM:are i ett av lagen som var en blandning av troende och icke-troende. Arman var en av spelarna i 10 manna-truppen. Det gav goda möjligheter för teammedlemmarna att lära känna honom bättre.

Den här pojken hade aldrig hört evangeliet tidigare, men i slutet av veckan hade han inte bara hört evangeliet, men han hade också bett med de andra, fått vittnesbörd av kända spelare och även fått Nya testamentet. Han uppskattade Bibeln så mycket att han inte ville lägga den ifrån sig ens när det var match!

Tacka Gud för att Arman ville ta emot ett Nya testamente. Be gärna att han ska få möta Jesus.

Senaste Nyheter & Blogginlägg

Sana mötte Jesus i en dröm

Skrivet av Magdalena Carlén, i Mellanöstern & Nordafrika
Sana mötte Jesus i en dröm

“Det skedde ett under! Min man hörde Guds röst”, utropade den muslimska Sana* från Syrien när hon ringde OM-medarbetaren Janine*. Följande torsdag mötte Janine och en vän Sana så att hon kunde berätta hela historien för dem.

Mötet med JesusSanas man Delavan* hade stigit upp tidigt för att gå till arbetet en dag. När han hade druckit sitt arabiska morgonkaffe, lutade han sig tillbaka mot väggen och blundade. Han var född muslim men sökte Sanningen. I samma ögonblick han blundade den morgonen såg han ett skinande ljus komma in genom fönstret och han kände hur det träffade ansiktet. Han knäppte genast händerna... Läs mer »