Nu är anmälan öppen!

Skriven av Teenstreet, i Teenstreet

Netgrupp Teenstreet small

Välkommen med på årets tonårsläger Teenstreet!

I år äger lägret rum 28 juli-3 augusti i Oldenburg, Tyskland.

Elisabeth Rodriguez är Sverigeansvarig för lägret:

– Förra året åkte vi 5 fulla bussar från Sverige, i år hoppas vi slå rekord med en 6:e buss. Följ med du också!

Läs mer om lägret och anmäl dig här

_______________________________________

Om Teenstreet:

Om du är mellan 13 och 17 år är TeenStreet för dig! Kom med en vän eller ta med dig hela din ungdomsgrupp. På TeenStreet kommer du möta människor i från hela världen, få nya vänner, lovsjunga tillsammmans med andra kristna, dyka ner i Bibeln, möta Gud genom bön, spela fotboll, skapa och lyssna till många coola band. Om du vill leva i en äkta relation med Jesus, så är TeenStreet rätt plats för dig.

Inte längre tonåring? 
TeenStreet är inte bara för tonåringar men också för unga ledare! Som en TeenStreet-ledare får du leva nära din grupp med tonåringar under lägret och bli utrustad att betjäna tonåringar även efter TeenStreet. Vi kan inte göra detta utan dig!

Coach
Har du fyllt 20 år och älskar att arbeta med tonåringar? Kom med och bli en TeenStreet Coach! Som Coach är du ansvarig för en grupp på 6 svenska tonåringar och har möjligheten att investera i deras liv genom bibelstudier, gruppsamvaro, bön, sport och mycket annat kul.

Service Team
Jobba som volontär som del av Service Team! Tillsammans med ca 400 andra volontärer, är du med och gör TeenStreet möjligt! Hitta din uppgift i TeenStreets kafé, i bokhandeln, i köket, i säkerhetsteamet eller något annat som intresserar dig. På TeenStreet finns det många möjligheter att få betjäna andra!

Du måste ha fyllt 18 år för att få jobba med Service teamet.

Läs mer om lägret och anmäl dig här

Senaste Nyheter & Blogginlägg

Sana mötte Jesus i en dröm

Skrivet av Magdalena Carlén, i Mellanöstern & Nordafrika
Sana mötte Jesus i en dröm

“Det skedde ett under! Min man hörde Guds röst”, utropade den muslimska Sana* från Syrien när hon ringde OM-medarbetaren Janine*. Följande torsdag mötte Janine och en vän Sana så att hon kunde berätta hela historien för dem.

Mötet med JesusSanas man Delavan* hade stigit upp tidigt för att gå till arbetet en dag. När han hade druckit sitt arabiska morgonkaffe, lutade han sig tillbaka mot väggen och blundade. Han var född muslim men sökte Sanningen. I samma ögonblick han blundade den morgonen såg han ett skinande ljus komma in genom fönstret och han kände hur det träffade ansiktet. Han knäppte genast händerna... Läs mer »