TeenStreet jorden runt

Skriven av OM Sverige, i Teenstreet

I Queensland, Australien, deltog 170 tonåringar och ledare i TeenStreet 4-9 juli. Även om detta bara var andra året har evenemanget tagit fart. OM fick bevittna Guds trofasthet i tonåringarnas liv genom undervisningspassen med Dan och Suzie Potter (USA), smågruppernas samlingar, lovsången under ”ThroneRoom” och "Händer och fötter" , som var en utåtriktad kampanj.

En stadig ström av vittnesbörd från både tonåringar och föräldrar har sedan dess strömmat in i OM-arbetarnas inkorgar och på Facebook sidor, och ger ära åt Gud för vad han har gjort i tonåringarnas liv. "Innan TeenStreet, var jag inte nära Gud alls", berättade en tonåring. "Nu känner jag att jag verkligen är vän med honom och jag kommer att fortsätta med" shhh-time" och läsa Bibeln och be. Innan TeenStreet hade jag inte några kristna vänner, men nu har jag min net-grupp och min coach att be om stöd. "

På andra sidan världen, är förberedelserna på plats i Offenburg i full gång för att ta emot ungdomar från hela Europa till TeenStreet , Tyskland 30 juli - 6 augusti. Josh och Debs Walker (USA / Irland) kommer att leda tonåringarna i ett program (”real”) baserat på att uppleva den "riktiga" Jesus, genom att lära känna honom i Bibeln och som han är idag.

I morgon åker fyra bussar från Sverige, fyllda med deltagare som ser fram emot årets TeenStreet i Tyskland. Be för dem!

Senaste Nyheter & Blogginlägg

Sana mötte Jesus i en dröm

Skrivet av Magdalena Carlén, i Mellanöstern & Nordafrika
Sana mötte Jesus i en dröm

“Det skedde ett under! Min man hörde Guds röst”, utropade den muslimska Sana* från Syrien när hon ringde OM-medarbetaren Janine*. Följande torsdag mötte Janine och en vän Sana så att hon kunde berätta hela historien för dem.

Mötet med JesusSanas man Delavan* hade stigit upp tidigt för att gå till arbetet en dag. När han hade druckit sitt arabiska morgonkaffe, lutade han sig tillbaka mot väggen och blundade. Han var född muslim men sökte Sanningen. I samma ögonblick han blundade den morgonen såg han ett skinande ljus komma in genom fönstret och han kände hur det träffade ansiktet. Han knäppte genast händerna... Läs mer »